Marquee Effect
Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐

Teslar.si

Pokrovček za stranske kamere za Tesla Model 3 in Tesla Model Y | dodatek

Pokrovček za stranske kamere za Tesla Model 3 in Tesla Model Y | dodatek

33.50

Cena vključuje DDV

pestra ponudba dodatkov za tesla avtomobile

PESTRA PONUDBA

garancija teslar na dodatke za tesla avtomobile

ENOLETNA GARANCIJA

teslar hitra dostava

HITRA DOSTAVA

teslar neškodlivi za okolje materiali

OKOLJU PRIJAZNO

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Plačilo tudi po povzetju

Prilagojen pokrovček stranske kamere za Tesla Model 3 / Model Y (2020-2023)

Pokrovček za stranske kamere za Tesla Model 3 in Tesla Model Y

Naš pokrov stranske kamere je zasnovan izključno za Tesla Model 3 in Model Y, izdelana med letoma 2020 in 2023. Izboljšajte slog in zaščito svojega Tesla Modela 3 ali Modela Y z našim prilagojenim pokrovčkom za stransko kamero.Naj bo vaše vozilo edinstveno, hkrati pa zagotovite varnost in celovitost stranskih kamer.

zaščita za stranske kamere tesla avtomobilov z vzorcem ogljikovih vlaken, Pokrovček za stranske kamere za Tesla

Izboljšanje videza vozila Tesla

Prevleke stranskih kamer v celoti obkrožajo smernik ter vašemu modelu Y ali 3 dodajo edinstven in prilagojen pridih. S temi prevlekami bo vaše vozilo izstopalo iz množice, kar bo pomenilo izjavo o slogu in prefinjenosti.

enostavna namestitev zaščite za stranske kamere tesla avtomobilov z vzorcem ogljikovih vlaken

Enostavna namestitev

Naše pokrovčke stranskih kamer, opremljene z dvostranskim trakom, lahko brez težav pritrdite na vašo Teslo, ne da bi za to potrebovali posebno orodje. Namestitev traja le 5 minut, vi pa boste v hipu uživali v izboljšanem videzu in zaščiti, ki jo zagotavljajo.

Premium vzorec iz ogljikovih vlaken

Ti stranski pokrovčki za kamere so izdelani iz visokokakovostnega materiala ABS in imajo izvrsten vzorec ogljikovih vlaken, zato so tako elegantni kot trpežni. Njihov dvojni namen je izboljšati estetiko vaše Tesle in zagotoviti osnovno zaščito stranskih kamer.

zaščita za stranske kamere tesla avtomobilov z vzorcem ogljikovih vlaken

Dodatne informacije

  • Visokokakovostni ABS: Ti pokrovi stranskih kamer so izdelani iz lahkega in vrhunskega trpežnega materiala ABS ter vašemu avtomobilu dodajo pridih razkošja.
  • Odlična dekoracija: Posodobite videz svojega avtomobila in ga izstopajte z novim agresivnim videzom, ki ga razlikuje od podobnih modelov.
  • Zaščita pred praskami: Te prevleke lahko prekrijejo obstoječe praske in zaščitijo vaš avtomobil pred nadaljnjimi poškodbami zaradi prask in obrabe.
  • Enostavna namestitev: Namestitev teh pokrovov stranskih kamer je preprosta. Samo očistite stransko kamero, poravnajte položaj in jih nalepite s priloženim dvostranskim trakom.
  • Dolga življenjska doba: Ti pokrovi so izdelani s površinsko galvanizacijo iz ogljikovih vlaken in obdelavo z UV-premazom, zato so zasnovani tako, da zdržijo preizkušnjo časa.
  • Športno oblikovanje: Športna zasnova in modni videz zagotavljata, da bo vaš avtomobil izstopal v slogu.
▼ Video navodila namestitve ▼

⚠️Pred namestitvijo očistite mesto in trak nekoliko segrejte za boljši oprijem⚠️

Opozarjamo, da nismo odgovorni za namestitev tega izdelka. Uporabo in Inštalacijo izvajajte na lastno odgovornost. Poleg tega za ta izdelek ne zagotavljamo homologacije.

Barva

,

Material

Način montaže

,

Bodite prvi, ki bo napisal komentar.

Podobni izdelki

SKU 9788M ,
Procesor

AMD, Intel

Barva

, ,

Element

Material

Način montaže

Dodatek

Orodje za namestitev

Za naročilo nas pokličite