Marquee Effect
Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐Jesenski popusti do 20% | Brezplačna dostava za naročila nad 250€ ⭐⭐⭐⭐⭐

Teslar.si

14 kosov nalepk za Tesla Model Y za tipke na vratih | vzorec ogljikovih vlaken

14 kosov nalepk za Tesla Model Y za tipke na vratih | vzorec ogljikovih vlaken

48.00

Cena vključuje DDV

Razpoložljivost: 1 na zalogi

pestra ponudba dodatkov za tesla avtomobile

PESTRA PONUDBA

garancija teslar na dodatke za tesla avtomobile

ENOLETNA GARANCIJA

teslar hitra dostava

HITRA DOSTAVA

teslar neškodlivi za okolje materiali

OKOLJU PRIJAZNO

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Plačilo tudi po povzetju

Izboljšajte notranjost Tesla Model Y z nalepkami za gumbe za odpiranje vrat z vzorcem ogljikovih vlaken

Nadgradite notranjo estetiko svojega Tesla Modela Y s temi 14 kosi nalepk z vzorcem ogljikovih vlaken za gumbe za odpiranje vrat in upravljanje oken. Te nalepke, izdelane natančno, da se popolnoma prilegajo vašemu modelu Y, ne izboljšujejo le športnega videza, temveč tudi zagotavljajo zaščito originalnih gumbov vašega vozila.

prevleka za gumbe v tesla avtomobilih iz ogljikovih vlaken
prevleka za gumbe v tesla avtomobilih iz ogljikovih vlaken

Vsebina paketa

Paket vključuje 14 prevlek stikal za zaklepanje vrat, kar zagotavlja celovito zaščito notranjosti vašega Tesla Modela Y. Vsaka nalepka je zasnovana tako, da se natančno prilega, kar zagotavlja skladen in eleganten videz.

prevleka za gumbe v tesla avtomobilih iz ogljikovih vlaken

Prilagojeno za Tesla Model Y

Te nalepke z gumbom za odpiranje vrat so zasnovane izključno za Tesla Model Y, zato se popolnoma prilegajo in so brezhibno vgrajene v notranjost vašega vozila. S temi elegantnimi dodatki izboljšajte svojo izkušnjo vožnje.

prevleka za gumbe v tesla avtomobilih iz ogljikovih vlaken

Visokokakovostna konstrukcija ABS

Te nalepke so izdelane iz visokokakovostnega ABS in so odporne proti obrabi, umazaniji in udarcem. Zagotavljajo dodatno zaščito pred praskami in vsakodnevno obrabo, tako da gumbi vaše Tesle ostanejo brezhibni.
 
 
prevleka za gumbe v tesla avtomobilih iz ogljikovih vlaken

Izboljšajte športni utrip svojega avtomobila

Te nalepke z gumbi za odpiranje vrat iz ogljikovih vlaken ne le ščitijo vaše originalne gumbe, temveč notranjosti vašega vozila Tesla Model Y dodajo tudi pridih športnosti. Izboljšajte splošni videz in počutje svojega avtomobila, hkrati pa ohranite njegove originalne gumbe.

Enostavna namestitev

Namestitev teh nalepk je preprosta. S priloženim trakom 3M jih preprosto odlepite in pritisnite na mesto. Ni potrebe po zapleteno orodju ali postopku namestitve. V le nekaj trenutkih lahko notranjost vašega vozila Tesla Model Y športno in modno nadgradite.

▼ Video navodila namestitve ▼

⚠️Pred namestitvijo očistite mesto in trak nekoliko segrejte za boljši oprijem⚠️

Opozarjamo, da nismo odgovorni za namestitev tega izdelka. Uporabo in Inštalacijo izvajajte na lastno odgovornost. Poleg tega za ta izdelek ne zagotavljamo homologacije.

S temi nalepkami z vzorcem ogljikovih vlaken za gumbe za odpiranje vrat spremenite notranjost svojega vozila Tesla Model Y. Uživajte v kombinaciji sloga, zaščite in enostavne namestitve, ki jo prinašajo v vaše vozilo. S to modno in funkcionalno nadgradnjo poskrbite, da bo vaša Tesla Model Y izstopala. Nadgradite svojo Teslo še danes!

Barva

Element

Material

Način montaže

,

Bodite prvi, ki bo napisal komentar.

Podobni izdelki

SKU 8UX7H ,

Zaslon je najverjetneje potrebno softversko nadgraditi za brezhibno delovanje.

Procesor

AMD

Barva

,

Element

Material

,

Izvirna cena je bila: 1,195.00€.Trenutna cena je: 759.50€.